tisdag 27 januari 2009

Guuuu vaaaa kuuuul!

Guuuu vaaa kuuuul! Idag tar min dotter sitt körkort! Ja, jag är säker på att om man bestämt att det ska gå bra så gör det det oxå. Hon ska köra kl.13.15 i Sandviken. Alla tummar som finns kommer att knaka under en halvtimme eller vad det tar. Hon körde upp i Malmö,staden hon inte ens åkt bil i förr. Det var för ett par veckor sen och som tur är så får man köra upp vartsom helst. Då kan det ju kännas liiiite tryggare att köra på gator som man känner igen sen barnsben.

Jag har kommit in i skrivtakterna ordentligt, knoppen skruvas runt och allt omkring mej blir dråpligt och kul helt plötsligt. Man kan tvista till det mesta. Höstens revy är ett embryo som håller på att utvecklas och formas i en rasande takt. Fredagen den 2 oktober kl. 19.00 är det premiär! Det är så erfekt i den tiden för då har sommarens semester fallit i fotoboxens glömska, stearinljusen börjat tas fram och suget efter att umgås ökar. Man har ännu inte fattat att julen kommer med stormsteg och att pengarna kommer att flyga iväg. Älg jakten är visserligen igång men det är så svårt att se dom på kvällen så då kan man gå på revy istället.

Var ut i går kväll och åkte spark på byn, jätteskönt och kul. Lilla O satt som motor och kacklade heeela tiden. stora syster och jag sparkade. De inre byvägarna är jättefina att åka på men de större är rena tvättbrädan. Det gäller att hålla i rattan...meeeeen det smälter till våren!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar