torsdag 19 februari 2009

Hur är vi!

I egenskap av att vara frisör så träffar jag dagligen många intressanta människor. Nästan dagligen tar dom mej ut i världen och berättar om deras resor till jordens alla hörn. Fantastiskt att få in dofter, känslor, matminnen och saltstänk på min lilla salong mitt i smällkalla vintern.
De flesta av dem berättar målande om hur människorna är i landet dom besökt...-Tänk att dom var såååå gästvänliga, vi fick komma in i deras hem och hela familjen tog emot oss med öppna armar....
Det skulle väl vara här i Sverige det! Mycket märklig sorts människor vi är här i Norden...
Vi vill komma infödda i andra länder riktigt nära och lära oss av deras kulturer men absolut inte bjuda våra turister på det VI vill uppleva! Därmed förringar vi vår egen kultur oxå...
Skulle inte vår folkmusik, mat och hem stolt kunna visas upp för kineser och amerikanare som kommer hit för att sen resa hem och berätta om gästfriheten här i Sverige?
Meeen vi är nu så hårdkokta här i Sverige att de som kommer hit måste testas och godkännas först innan man släpper in dom i hus och hem...tänk om det är straffade människor eller tänk om man aldrig blir av med dom igen!
Välkommen

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar