måndag 16 februari 2009

Skit snack!

Det var inte jaaaag...skulle det säkert låta om man frågar en hundägare om det var deras älskiling som ringlat ner sin present till jorden i en gnistrande snö vall. Ute i skogen spelar väl ingen roll men i infarten till vårt fina Församlingshem!
Var ut och gick efter Pålsbovägen, som är en förlängning av "Gamla byn" i Torsåker, igår förmiddag. Vackert, så fint och vitt överallt.....nääää inte riktigt överallt. Vår familjepromenad färgades snabbt av en mor som ropade på mannen och sonen som slängde sej i snön på vägsidorna...- Akta gula snön där! Se upp det är bajs där! Nej! Inte där! - Akta skiten! Fy faaaan va äckligt. det blir liksom så tydligt när snön är vit. Kissas gör det ju på sommaren oxå men inte lika synligt dock. Det är klart att jyckarna ska få kissa men det ser ju ut som om det är tvåbenta varelser som lättat på trycket med korvar som följd. Dom äter ju lika mat som vi! Bläää!
Nog med skitsnack..ska börja sammanställa årets revylåtar så vi för en bra blandning av musik i oktober. "Hoåns Brygga" ska årets revy heta med tjärdoft ovh allt som ingår på en brygga + lite till.
Såååå kul!

1 kommentar:

  1. Som om du läst mina tankar...vi har så fint och vitt och är sååååå omringad av hundägare så allt blir bara gult och fult....
    Jag blir gaaaaaaaaalen!
    *kram*

    SvaraRadera