måndag 9 mars 2009

Har dom inte lärt sej?

Åter igen blir man påmind i vardagen att det finns människor som man skulle vilja vrida om både öron och näsor på. Kommer till dagis i morse och får börja med att gå in en annan ingång än vanligt. Alla fyra och fem åringar stormade emot och pratade i munnen på varandra...- DET HAR VARIT TJUVAR HÄR! Man blir bara matt...Det har stått en stor blomkruka utanför en dörr med ytterst döda blommor i sen i somras. Den hade de oinbjudna fyndigt nog tagit till hjälp för att forsera fönstret precis intill datorn. Hela golvet var täckt med glassplitter och den stora blomkrukan och dess innehåll. Zoo med sina björnar skulle inte kunna slå den attraktionen.Datorn var stulen...inte värsta sorten men fullproppade med bilder på barnens utflykter och kalas, ja vardag. Hela dagen har säkert personalen fått försöka svara på frågan...varför kom tjuven hit till oss?
Frågorna hängde med vår fyra åring hem i overallen oxå. Så vi får se om natten blir orolig.
Jag blev så frustrerad att jag satte in en insändare i AB, men jag skulle inte tro att tjuvarna är så läsbegåvade att de läser den. Det enda man kan hoppas på är att de fyra och fem åringar som fick uppleva den här dagen tar med sej den in i sin framtid. Så att deras framtid blir upplyst och ljus. Lilla O konstaterade klokt som en uggla...- Mamma, dom har inte fått lära sej dom!

4 kommentarer:

  1. Hej! Hittade hit via Tainas blogg och gillar din blog mycket så nu tänker jag nog fortsätta hänge lite här! :-)
    Men FY vad trist med inrottet!
    Man blir alltid så j-a arg när sådant händer.
    Och tråkigt med alla bilder också. Sådant är ju inte ersättningsbart.
    Hoppas det inte skapar alltför mycket oro bland barnen bara!
    kram!

    SvaraRadera
  2. Guuuuuuuuuuud så tråkigt! F...bannade TJYVAR! Så onödigt. Det kommer säkert fler frågor från de små liven. Och kanske har vissa blivit rädda också. Men lille O hade en bra reflektion han! Mamma upp i dagen ;)
    Kram

    SvaraRadera
  3. Nej, de har verkligen inte fått lära sig... väldigt tråkigt!

    SvaraRadera
  4. Hallå alla! Kul att fler och fler hittar hit!
    Vi kommer att lösa alla världens problem på den på den här bloggsidan bara vi hjälps åt.
    Kram från ett snöstormande Torsåker!

    SvaraRadera