måndag 16 mars 2009

Hemma bäst?

Borta bra men hemma bäst! Visst, men det ÄR skönt att få lite luftbyte ibland. Hur ska man annars kunna uppskatta dom små detaljerna man har till vardags? Garderober till exempel...att inte ha alla kläder i resväska eller ryggsäck! Tvättmaskinen den gamla trotjänaren...som bara är att ladda när det behövs! Toalett skåpet med ALLA prylarna...att inte snurra runt flaskorna i en stor neccesär! Kudden och SÄNGEN! Ledbruten låter jag min kropp omslutas av den underbara bröllopssängen !Närheten till affären...vår lilla by med allt inom 1 minut! Så bortskämd man kan vara!
Det är bara att konstatera...jag ÄR ingen storstads människa. Begriper inte att min dotter är en RIKTIG storstadsmänniska. Hon grät när vi åkte hem från Stockholm när vi var där för första gången på riktigt..då var hon 5 år! - Titta så fina stora hus! Kolla rulltrapporna! Bara en affär till!
Jag är ett stort fan av henne...att hon fixat allt så bra så långt borta! Känns skönt att få fråga henne om hur man gör i stan! Det enda jag kan sakna i min närhet är fler sköna restauranger med mat från jordens alla hörn. Här hemma blir det lite halvdanskt med influens av mexicanskt och kinesiskt...ganska internationellt alltså...Äsch jag spar pengarna som skulle gått till utemat till en resa till i vår till dotterns stad!

1 kommentar: