tisdag 31 mars 2009

STORT!

Jaha, nu har jag funderat igen....sen evolutionen så tenderar allt bli större och större. Om man går på museér så kan man se skelett av människor från förr i tiden...så små dom var! Sängarna var ju oxå kortare då, alltså husen likaså. Man tog inte lika stor plats! Mat förråden fanns i stian, ladugårde, skogen och i silltunnan. Man hade kommoden, utdrags sängen, kökssoffan, klaff bordet.
Nuförtiden ska man ha så mycket av allt...kolla på inredningsprogram! Fem blomvaser av samma sort, tre tavlor med samma motiv ( ifall man missar den första? Fem TV apparater, fyra bilar, lika många garage som inrymmer allt som vi inte får plats med inne i huset...absolut inga bilar!

Allt blir ju inte större om man tror det...mobiltelefonerna blir mindre och mindre och innehåller mer och mer. Trots att avståndet mellan öron och mun inte blivit påtagligt mindre. Respekten för andra människor är i det stora hela avskaffat och blivit minimalt. Öronen på dom flesta har krymt ihop och skrumpnat på en del...man hör inte på andra människor längre. Och träffas har vi slutat med! Tiden har ju oxå krymt!
Nu för tiden är ju ALLT gigantiskt stort...muskler, hus, bröst, muffins, bullar, pizzor, vägar, bilar, kylskåp, garage, barngrupper, kroppar m.m
Det mesta vi stoppar i truten har iallafall blivit större och större...det kan bero på två olika saker....antingen har vi blivit större i käften eller så gapar vi efter mycket och att vi i dessa dagar håller på att mista hela stycket...

1 kommentar:

  1. Hahahahaaa! Ytterligare ett bra inlägg Pia! Kom hit ska du få se på STORA saker ;)
    Kramen

    SvaraRadera